PRIVATLIVS-/COOKIEPOLITIK

 

Indledning

ED-data er en handelsvirksomhed, som afsætter it-udstyr, it-løsninger og it-ydelser til virksomheder og offentlige kunder i Danmark. Vi lægger stor vægt på at du er tryg ved at anvende vores website og de nyhedsbreve som du ønsker, at modtage. Vi har en tydelig og klar politik om at behandle dine oplysninger ordentligt og ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og i overensstemmelse med lovgivning på området. Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse af vores website, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet, og til at støtte markedsføringen af vores services på sitet. Vi ønsker at give fuld og hel information omkring vores brug af cookies.

Generelle vilkår

ED-data indsamler kun de personoplysninger om dig, som fremgår af privatlivspolitikken. Oplysningerne bruges til at sikre en god brugeroplevelse.

Hjemmelsgrundlag

ED-data behandler personoplysninger på baggrund af:

  • Samtykke  - til at sende dig marketingkommunikation
  • Interesseafvejning (kontrakt) til at opfylde den leverance/ordre du som kunde har bestilt

Samtykke

Idet vores behandling af dine personoplysninger, er baseret på dit samtykke, skal du vide, at dit samtykke er afgivet frivilligt, og til en hver tid kan trækkes tilbage. Vælger du at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt. Mere information om samtykke på Datatilsynets hjemmeside, her.

Domæne(r)

Dit samtykke gælder for følgende domæner:

  • http://www.ed-data.dk/
     

Personoplysninger

Til hvilke formål indsamler virksomheden personoplysninger
ED-data indsamler standardpersonoplysninger til:

  • At kunne sende dig nyhedsbrev og information om vores varer og arrangementer
  • Til at kunne foretage en leverance af de varer og ydelser du har bestilt

Hvilke personoplysninger indsamler virksomheden:
Vi indsamler følgende personoplysninger om dig:

  • Ved køb i vores webshop: Navn, adresse og leveringsinformation
  • Nyhedsbrev: Når dit samtykke er givet, gemmer vi din e-mailadresse og sletter den når du trækker dit samtykke tilbage

 

Hvordan behandler virksomheden dine oplysninger: 

ED-data behandler personoplysninger med fortrolighed og tilsikre, at kun personale, som har behov for at få adgang til dine oplysninger, har adgang. Vi bruger kun 
personoplysninger i overensstemmelse med persondataforordningen.
 

  • Ved salg i vores webshop, benytter vi en anerkendt og PCI-certificeret  betalings-gateway til at gennemføre betalingskorttransaktionen (https://www.bambora.com/da/dk/)
  • Vi opbevarer ikke dit betalingskortnummer
    • Dit betalingskortnummer sendes i krypteret form direkte til https://www.bambora.com/da/dk/’s gateway

Hvilke oplysninger sender vi videre
Standard personoplysninger videre til:

  • Navn og leveringsadresse til transportfirma
  • Dine bemærkninger du har skrevet i forbindelse med en leverance


Virksomheden overfører følgende personoplysninger til følgende tredjelande eller international. Der overføres ingen data.

Hvem modtager oplysningerne

  • ED-data AS
  • Faste transportfirmaer – standard personoplysninger
  • Samarbejdspartnere – som hjælper os med leverancer
     

Opbevaring af dine personoplysninger: Vi opbevarer dine personoplysninger i 

  • Handelsdata/køb opbevares efter bogføringsloven
  • Samtykke til at modtage information fra os – indtil du trækker dit samtykke tilbage

Rettigheder

Behandler vi personoplysninger om dig, har du følgende rettigheder:
Ret til at se oplysninger (indsigtsret): Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
Ret til berigtigelse (rettelse): Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
Ret til sletning: I særlige tilfælde har du ret få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
Ret til begrænsning af behandling: Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne - bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
Ret til indsigelse: Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af oplysninger til direkte markedsføring.
Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet): Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som finder på www.datatilsynet.dk.  

Private browser indstillinger

Du skal være opmærksom på, at har du fravalgt lagring af alle cookies i din browser, kan dette have virkning på hjemmesidens funktionalitet.

Cookies

Hvad er en cookie?: Cookies er små tekst-filer, som bliver lagret på brugerens computer. De er designet til at holde en lille mængde data omkring en bruger eller hjemmeside, og bruges til at levere information mellem brugeren og en bestemt hjemmeside. Du kan læse mere om cookies her.
Afvisning eller sletning af cookies: Du kan altid afvise eller slette cookies på din computer ved at ændre i din browsers indstillinger. Hvor du finder disse indstillinger afhænger af, hvilken browser du benytter. Du kan på følgende links, få vejledning til din browser.

FirefoxInternet ExplorerChromeSafariOpera ; FlashAndroidPhone og andre produkter fra Apple

Kategorier af cookies

Nødvendige[13] Cookies hjælper med grundlæggende funktioner på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse. 

Navn

Udbyder

Formål

Udløb

_ga

Ed-data.dk

Teknisk

720 dage

_gat

Ed-data.dk

Teknisk

Efter session

_gatm

Ed.data.dk

Teknisk

Efter session

_gid

Ed.data.dk

Teknisk

Efter session

cusid

Ed.data.dk

Teknisk

Efter session

cuvon

Ed.data.dk

Teknisk

Efter session

.wmx_c

Ed.data.dk - webshop

Teknisk

360 dage

.wmx_id

Ed.data.dk - webshop

Teknisk

Efter session

.wmx_m

Ed.data.dk - webshop

Teknisk

360 dage

.wmx_ref

Ed.data.dk - webshop

Teknisk

Efter session

.wmx_s2

Ed.data.dk - webshop

Teknisk

Efter session

McPopupClosed

Ed.data.dk - webshop

Teknisk

360 dage

_AVESTA_ENVIRONMENT

mc.us12.liste-manage.com

Teknisk

Efter session

Præferencer[0] cookies gør det muligt for hjemmesiden at huske oplysninger, der ændrer den måde du opfører dig på, på hjemmesiden.

Navn

Udbyder

Formål

Udløb

[Indsæt navn]

[Indsæt udbyder]

[Indsæt formål]

[indsæt udløb]

Marketing[13]: Cookies bruges til at spore besøgende på webstedet, og vise annoncer, der er relevante for dig.

Navn

Udbyder

Formål

Udløb

1P_JAR

Google.com/dk

Google adwords

30 dage

AID

Google.com/dk

Google adwords

510 dage

APISID

Google.com/dk

Google adwords

720 dage

CONSENT

Google.com/dk

Google adwords

20 år

HSID

Google.com/dk

Google adwords

720 dage

NID

Google.com/dk

Google adwords

180 dage

SAPISID

Google.com/dk

Google adwords

720 dage

SID√

Google.com/dk

Google adwords

720 dage

SIDCC

Google.com/dk

Google adwords

90 dage

SSID

Google.com/dk

Google adwords

720 dage

OTZ

Google.com/dk

Google adwords

30 dage

_ga

Google.com/dk

Google adwords

720 dage

UULE

Googleadservice

Google adwords

1 dag

Uklassificeret[0] cookies er cookies, som virksomheden er i færd med at klassificere. 

Kontakt

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, eller ønsker du at gøre brug af dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte virksomheden på 
telefon 7022 0150 eller info@ed-data.dk

Klageadgang

Ønsker du at klage over ED-data A/S behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til det danske Datatilsyn på telefon 33 19 32 00 eller på e-mail dt@datatilsynet.dk.

Version

Vi opdater og ændrer løbende i vores privatlivspolitik, så den løbende bliver tilpasset lovgivningen. Denne politik er senest opdateret juni 2018.

 

Kontakt os

Vi er altid behjælpelige med stort som småt!

Ring til os på tlf. 70220150

eller via mail:

salg@ed-data.dk