ED-data har siden 2002 specialiseret sig i at levere målrettede IT-løsninger indenfor IT-branchen.

Med en klar defineret strategi og et ønske om ikke blot at være en attraktiv IT-leverandør, men også en attraktiv arbejdsplads, har vi siden opstart vækstet forretningen år for år og indtil videre opnået 4 Børsen Gazelle kåringer.

Gennem et mangeårigt samarbejde med både nationale og internationale IT-producenter samt en række distributører, har ED-data som IT-totalleverandør opbygget en kundeportefølje på over 1.000 kunder, fordelt på private virksomheder og offentlige institutioner.

ED-data beskæftiger i dag 46 medarbejdere, og hovedaktiviteten er IT-leverancer hvor vi vil være blandt de førende indenfor området.Vi diffentierer os i markedet ud fra 3 kerneområder:

Tryghed omkring IT-indkøb indebærer, at vi med udgangspunkt i kundens IT-budget og evt. præferencer til producent og leverancesikkerhed, byder ind med et defineret sortiment og prissætning herpå.

Relationer trækker vi på, når vi skal søge special bid, eller når vi skal være behjælpelige med at fremskaffe produkter, der ellers kan være svære at fremskaffe. Dertil trækker vi også på vores relationer til IT-specialister på de områder, hvor der er behov for specialviden omkring opsætning, installation og implementering af komplekse løsninger. Kun tætte relationer er i denne forbindelse vores garanti for, at vi stiller med ekspertviden og ikke blot en konsulent, der er generalist. Vi er meget opmærksomme på, at tid er penge, både når der skal handles IT og i lige så høj grad ved opsætning og installation af IT-løsninger!

Kundeservice er en gennemgående mentalitet og naturlighed hos ED-data. Alle medarbejdere arbejder med en teamånd, man som kunde kan mærke hver gang, man er i dialog os. Her bliver telefonen besvaret hurtigst muligt, og alle medarbejdere hjælper såvel kunder som kollegaer med at løse forespørgsler og ordretastning - dermed er vi der altid, når du har brug for hjælp eller sparring til dine IT-indkøb.

 

 

 

Kontakt os

Vi er altid behjælpelige med stort som småt!

Ring til os på tlf. 70220150

eller via mail:

salg@ed-data.dk