Hvorfor Lenovo?
 

Stabilitet

Downtime på din IT-infrastruktur er et stort problem. Uplanlagte serviceafbrydelser af blot et par minutters varighed kan hurtigt forstyrre netværksdriften, produktiviteten og indtjeningen.

Din virksomheds kunder, samarbejdspartnere og leverandører forventert adgang til ressourcer og data uanset tid eller sted. Downtime er altid dyrt for din virksomhed.

 

Performance der giver en konkurrencemæssig fordel!

Virksomhederne bruger IT på nye måder til at åbne og håndtere applikationer hurtigere og lagre information der bidrager til en konkurrencemæssig fordel. I dette miljø især, er tid lig penge.

Dine kritiske applikationer i finansiering, dataanalyse, online transaktion behandlinger og ERP kræver den højeste ydeevne til at producere dybere indsigt meget hurtigere.

 

Nem integration

Industri-standard-baseret design, implementering og åbenhed er essentielt for Lenovos datacenter-strategi.

Der bruges ikke specialiseret grænseflader eller styringsværktøjer, hvilket gør det nemt for dig at integrere Lenovo-servere i din eksisterende infrastruktur. Produkterne og XClarity ledelsesværktøjet samarbejder med infrastruktur og management konsoller, du allerede har.

Lenovo leverer også brancheførende løsninger ved at udnytte best-of-breed partnere. Dette giver dig frihed til at vælge og implementere den bedste løsning til lige præcis dit behov. Du har friheden til at udnytte industriens ekspertise og bedste praksis til at intelligent tune og administrere dit eget it-miljø.