Brother tilbyder i samarbejde med ED-data print-løsninger, tilpasset dine print-krav

Brother stræber altid efter at tilbyde kunderne det bedste - lige fra et stort sortiment af printere, scannere og labelprintere til webkonference-systemer og andre løsninger til din virksomhed - så det kan sikres, at din teknologi passer til dine behov.

Hvorfor vælge printere fra Brother?

Brother tilbyder holdbar, kvalitetsprint til en lang række miljøer og brugere.

Fra de første laserprintere, der leverer højhastighedsprodukter til kontoret, til flåden af s/h-laserprintere, farvelaserprintere, inkjet-printere og mobile printere - de er alle At Your Side uanset hvor eller hvornår, du har brug for at printe.

Hvad end du printer billeder derhjemme, materiale til din virksomhed, præsentationer til kontoret eller dokumenter til virksomheden opfylder printerne behovet - de er pålidelige, sikre, effektive og giver mulighed for en lang række digitale løsninger. 

Printkrav varierer fra bruger til bruger, så printerne er designet til at kunne håndtere dette. Fx kombinerer alt-i-én printere den bedste teknologiske viden, baseret på års erfaring, for give dig kvalitetsprint, kopi, scan og fax.

Andre printere er specielt designet til industrier såsom sundhedsvæsenet, handel, uddannelse og service-sektoren. 

Så hvad end du har brug for en inkjetprinter, farvelaserprinter, s/h-laserprinter eller bare vil se alt trådløse printere, printere med kablet netværk ekker som kan tilgå skyen, så er det i sortimentet.

Køb Brother produkter her

Læs mere om Brother her