ED-data tilbyder Samsung KNOX

ED-data er autoriseret Samsung KNOX forhandler.

Samsung KNOX™ er virksomhedens alsidige mobile løsning til såvel arbejde som privat brug.

Med den stigende anvendelse af smartphones i erhvervslivet, er der behov for at sikre virksomhedernes it mod mobile trusler, uden at det går ud over medarbejdernes privatliv. Det kan Samsung KNOX sørge for.

Platformsikkerhed

Samsung KNOX tager sig af sikkerheden med en omfattende trestrenget strategi til sikring af systemet: Customizable Secure Boot*, ARM® TrustZone®-based Integrity Measurement Architecture (TIMA) og en kerne med indbygget adgangskontrol baseret på Security Enhancements for Android (SE for Android).

Customizable Secure Boot

Med muligheden for at tilpasse boot-processen, Customizable Secure Boot, kan man sikre, at der kun kan køre kontrolleret og godkendt software på enheden. Customizable Secure Boot er en primær komponent, som danner forreste linje i forsvaret mod ondsindede angreb på enheder, der har Samsung KNOX. Desuden giver Samsung Knox Secure Boot-teknologien mulighed for, at boot-rodens certifikat kan udskiftes på en forsvarlig måde af kunderne. Det betyder, at kunder med høje sikkerhedskrav kan købe helt almindelige forbrugerenheder og udskifte den root-of-trust, der som standard bruges til sikret bootning, med en der er bedre beskyttet. * Afhængig af enhedens hardwarespecifikationer kan det være, at Customizable Secure Boot ikke kan anvendes.

TrustZone-based Integrity Measurement Architecture (TIMA)

TIMA kører i det sikrede miljø og giver kontinuerlig overvågning af Linux-kernens integritet. Når TIMA registrerer, at kernens eller boot-loaderens integritet er brudt, reageres der med handlinger baseret på forud definerede politikker. En af disse politikbaserede handlinger deaktiverer kernen og slukker for enheden. ARM og TrustZone er registrerede varemærker tilhørende ARM Limited i EU og andre steder.

Security Enhancements for Android

Security Enhancements for Android er en forbedret metode til at sikre adskillelse af oplysninger – baseret på krav til fortrolighed og integritet. Security Enhancements for Android isolerer apps og data i forskellige domæner, så trusler fra manipulation og omgåelse af appens sikkerhedsmekanismer reduceres, og minimerer samtidig omfanget af skader, der kan forårsages af ondsindede eller fejlbehæftede apps.

Samsung KNOX til virksomheder

Samsung KNOX til it-chefer

Omfattende beskyttelse af virksomhedens data mod lækage, malware og ondsindede angreb.
De avancerede sikkerheds- og styringsværktøjer i Samsung KNOX gør systemet til den ideelle Android-platform til brug i virksomheder. Desuden kan Samsung KNOX Container-teknologi bruges til at oprette en sikker zone på medarbejderens enhed, hvor virksomhedens apps og data kan placeres. Brugerens personlige apps og data bliver liggende uden for den sikre zone, så de stadig er private. Samsung KNOX giver tryghed og og bedre vilkår for it-afdelinger, der vil implementere og administrere BYOD-strategier for ansattes og gæsters medbragte enheder.

Samsung KNOX til medarbejdere

Brug af private mobilenheder på arbejdet.
Samsung KNOX etablerer en problemfri og nemt betjent platform med to personligheder til de brugere, der anvender en Samsung-enhed til både arbejde og privat brug. Med Samsung KNOX Container kan brugerne være i tryg forvisning om, at deres personlige apps og data er sikre og adskilt fra deres arbejdsmiljø.