Ønsker du at tilbyde dine medarbejdere lige præcis den mobiltelefon de ønsker sig, uden besvær og unødig administration for jer?
- Så er ED-Datas Mobility Bruttolønskoncept sikkert noget for jer!

Mange tror fejlagtigt, at fordelene ved bruttolønsordningerne er væk, men dette er ikke tilfældet for smartphones. På smartphones kan vi fortsat lave nogle meget gunstige ordninger til medarbejdere, der i forvejen beskattes af fri telefon, med en skattemæssig bruttolønsbesparelse på op til 50% afhængig af, om man betaler topskat eller ej. ED-data tilbyder et bredt sortiment af smartphones og relevant tilbehør fra alle de kendte mærkevareproducenter, såsom Apple, Samsung, Beats og BeoPlay.

Fordelene for jer som virksomhed

I kan tilbyde jeres medarbejdere den mobiltelefon de ønsker sig uden besværlig administration for jer; men til gengæld med gladere medarbejdere.

Vi sørger for:

•    Bestillingsportal til indsamling og administration af bestillinger.
•    At udarbejde katalog og informationsmateriale til jeres medarbejdere.
•    Besvare spørgsmål under bestillingsforløbet fra jeres medarbejdere.
•    At udarbejde løntræksfil med henblik på evt. automatisk indlæsning i jeres lønsystem.
•    En fleksibel prisstruktur, så der kan tilbydes hel eller delvis egenbetaling fra medarbejderen.
•    Evt. finansiering af ordningen.
•    Evt. tegning af ansættelsesophørsforsikring, der dækker jer ind, ved fratrædelse/opsigelse.
•    Evt. tilbagekøb af udstyret efter 12 måneder, såfremt medarbejderne ikke ønsker at udkøbe dette.

Fordelene for jeres medarbejdere

For de medarbejdere der i forvejen beskattes af Fri Telefoni er der en skattemæssig besparelse på ca. 50% - afhængig af om man betaler topskat eller ej.
Alle medarbejdere ønsker ikke nødvendigvis det samme, og derfor er en fleksibel mobilaftale attraktiv for medarbejderne. Det gør at man som medarbejder ikke er bundet til en telefon som man måske ikke ønsker; men i stedet kan få lige præcis den mobil samt det tilbehør man ønsker sig til en god pris.