Jabra
 

Jabra producerer en række industriledende headset til virksomheder og professionelle brugere. 

 
Jabra leverer stærke fordele til virksomheder ved at give dem mulighed for at:

 • Øge produktiviteten. Håndfri headset lader folk multitaske, mens de er på et opkald, hvor de eksempelvis tager noter eller tjekker detaljer. Jabra forstærker denne produktivitet med forbedret lydkvalitet, hvilket skaber en bedre oplevelse for både ansatte og kunder med mere produktive opkald. 
   
 • Imødekomme nye kommunikationsteknologier. Virksomheder, der tænker fremad, er åbne overfor unified communications og sociale medier på kontoret; Jabra hjælper virksomheder og ansatte med at få det meste ud af de nye teknologier – og dette vil være med til at maksimere investeringens afkast. 
   
 • Supportere mobile og fleksible arbejdspladser. Jabra’s innovative teknologi supporterer en bred række af enheder, så ansatte kan medbringe egne enheder på arbejde eller på hjemmekontoret samt bruge tablets eller bærbare computere uden for kontoret, hvor de stadig føler sig en del af teamet og forbundet med kollegaer. 
   
 • Reducere sygedage. Håndfri headset betyder en ende på at sidde med vuggende telefoner på skulderen eller for at håndholde dem i en længere periode. Et svensk studie afslørede, at 26% af respondenterne hævdede, at de ikke længere havde smerter i deres nakke og ryg efter at have fået et headset.  
   
 • Forbedre medarbejderfastholdelsen. Ved at gøre det nemmere for ansatte at gøre deres arbejde, forbedrer Jabra’s headset motivationen og reducerer samtidig udskiftningen i ansatte.

 

Find Jabras produkter på webshoppen her