DELL i samarbejde med ED-data leverer produkter og løsninger tilpasset din virksomheds behov.

 

Dell påvirker IT-industri tendenser

Dell er blandt de forreste i forhold til standarder og teknologier gennem branchegrupper og strategiske partnere. Dell partner i stedet for at konkurrere, med top industri teknologileverandører. Disse partnerskaber giver Dell et unikt bredt perspektiv på IT-landskabet.

Dells forsknings- og udviklingsaktiviteter omfatter hele verden, drevet af nogle af branchens førende produkt designere og ingeniører. Kernen af Dells tilgang til innovation er forpligtelse til at levere nye og bedre løsninger, der direkte vedrører kundernes behov.

Teknologi

Fra enheden til datacentret til cloud, kan Dells løsninger hjælper dig med at træffe hurtigere, mere informerede beslutninger, strømline din it-drift, øge slutbrugernes produktivitet og holde dine data sikre.

Service

Uanset om du har brug for hjælp med strategi og implementering, har brug for IT eller business konsultering, eller ønsker at anvende services, der tager belastningen fra dine it-medarbejdere, Kan Dell og ED-data levere ekspertrådgivning og support.

Industrier

Dell kan hjælpe med at innovere din virksomhed og overgå konkurrenterne med specialiserede løsninger funderet i dyb branchekendskab, der tilpasses i forhold dine specifikke udfordringer.

Køb Dell produkter på webshoppen her.