ED-data er Autoriseret Apple forhandler og DEP-Partner.

Som Autoriseret Apple forhandler og DEP-Partner, er ED-data garant for omkostningseffektiv håndtering af såvel store som små leverancer af Apple hardware.

Køb Apple-produkter i webshoppen her

Uanset om du som privat virksomhed eller offentlig institution, står foran en større investering i Apple computere, iPads eller iPhones, vil ED-data med udgangspunkt i Apple´s Device Enrollment program kunne forestå en strømlignet deployering af enhederne.

Kontakt os for en dialog omkring hvorledes vi kan hjælpe dig igang med DEP.

Tilmeld dig Apple DEP hér

Hent Apple´s DEP guide hér

                                                  


 

 

Ready, set, deploy

Deployering af virksomhedens devices er ikke længere forbundet med manuel konfigurationsprocessor og brugerne er "på" med det samme!

 

IT-Afd. er slet ikke i berøring med enhederne!

Med DEP-programmet sker deployering af større mængder iPads, iPhones eller Macs ganske problemfrit. MDM-indrullering af enhederne sker automatisk i samme øjeblik de aktiveres 1. gang - dvs. konfigurering af kontoindstillinger, apps og adgang til virksomheden sker "over the air". Der er ikke behov for "staging" og IT-afd. vil ikke skulle bearbejde enheden, for at fuldføre opsætning forinden udlevering til medarbejderen/eleven.

 

Strømlinet opsætning

DEP Programmet gør det nemt at komme i gang med brugen af iPad, iPhone eller Mac. IT-afd. konfigurerer enhederne via en MDM løsning såsom AirWatch eller Apple Profile Manager og brugerne bliver guidet gennem aktivereringsprocessen via den integrerede instillingsassistent. IT kan strømligne opsætningsprocessen yderligere, ved at specificere hvilke steps indstillingsassistenten skal springe over - eks. Apple-id, adgangskode eller servicevilkår. 

 

Trådløs "Supervision"

Via DEP anbefaler vi at "Supervise" de udleverede enheder "over-the-air" Er en enhed "Supervised" giver det flere muligheder for styring af, hvad det skal være muligt at benytte enheden til. Skal der eks. sættes restriktioner op, således man ikke kan slukke visse features eller slette visse programmer til specifik tilpasning af konfigurationer og funktioner.

 

Kom i gang med disse enkle trin:

Tilmeld dig.

Tilmeld dig "Tilmeldingsordningen for enheder" (DEP) ved at oprette en konto i Apples implementeringsordning og afgiv enkelte oplysninger om din virksomhed, herunder oplysninger om hvorvidt hardware købes direkte hos Apple eller gennem en autoriseret Apple-forhandlere såsom ED-data, der deltager i ordningen.

Oprettelse.

Opret ekstra administratorkonti til personer, som er ansvarlige for administration og konfiguration af dine virksomhedsejede enheder.

Link.

Lav et link fra DEP-websitet til dine fysiske MDM-servere. En totrinsbekræftelse anvendes til sikker autorisation af en MDM-server.

Tildel.

Tildel enheder til din virtuelle MDM-server med serienummer eller ordrenummer. Du kan endda indstille nye enheder til automatisk at blive tildelt til en virtuel MDM-server, som du angiver.

 

Kontakt os for en dialog omkring hvorledes vi kan hjælpe dig igang med DEP.