Klargørings- & Logistikcenter

I vores klargørings- & logistikcenter varetager vi alt fra unboxing til re-konfigurering, imagepålægning, tyverimærkning mv.

Unboxing

Ved større leverancer af eks. tablets eller pc´ere tilbyder vi at pakke hardwaren ud og levere denne, stablet i kasser eller på paller for nem og hurtig distribution og opsætning på kundens lokation. Emballage og andet unødvendigt medfølgende indhold, sørger vi naturligvis for at bortskaffe.

Re-konfigurering

Skal der eftermonteres diske eller udvidelseskort i PC´ere, printere eller servere forinden levering, foretager vi selvfølgelig også gerne denne opgave.

Imagepålægning

Installerer du manuelt den samme software på tablets eller pc´ere gang på gang? Så vil du med fordel kunne drage nytte af vores imagepålægningsservice.
Vi kan forestå alt, fra hjælp til udarbejdelse af generisk image til pålægning heraf, forinden levering på de ønskede lokationer, så hardwaren er køreklar ved levering.

Tyverimærkning

Har du brug for at tyverimærke dine enheder, og har du ikke selv ressourcerne til det, så er vi naturligvis også behjælpelige med det.
Vi sørger for at pakke enhederne ud, tyverimærke dem, for til sidst at gøre dem forsvarligt klar til forsendelse. 

Lasergravering

Skal dine enheder lasergraveres inden de tages i brug, så hjælper vi gerne med det. Vi sørger for at enhederne bliver sendt til gravør og derefter sendt til jer. I undgår dermed den tidskrævende process og modtager på denne måde enheder, som er klar til brug med det samme. 

Bufferlager

Ønsker du et stabilt leveranceflow, tilbyder vi ved volumenkøb, at opbygge et bufferlager og "plukke" herfra, i takt med de ønskede leverancer.

Egen kurérservice

Ved større leverancer tilbyder vi, at forestå levering med vores egen kurérservice, for effektiv og hurtig levering på én eller flere lokationer.