Cases og referencerColliers International benytter ED-data som IT-leverandør

Colliers International er et førende og specialiseret erhvervsejendomsmægler- og rådgivningsfirma med cirka 100 medarbejdere på kontorer i København, Aarhus, Odense, Vejle og Aalborg.
Virksomheden indgår i Colliers International Group Inc. (NASDAQ og TSX: CIGI), som er et førende globalt erhvervsejendomsmægler- og rådgivningsfirma med over 16.000 medarbejdere

Brug af IT i hverdagen

Colliers udtaler:

"Hos Colliers arbejder vi landsdækkende og stiller høje krav til, at vores IT-løsninger fungerer i alle afdelinger. For at disse krav kan realiseres, kræver det et punktligt og fleksibelt arbejde fra vores IT-leverandører. ED-data har de rette kompetencer og vores samarbejder fungerer godt. Vi har i kritiske situationer, oplevet en service udover vore forventninger fra ED-data, dette afspejler, at de varetager deres kunder med stor omhyggelighed og professionalisme."

 

ED-data vandt, i samarbejde med Dell, et EU-udbud på +750 bærbare computere til skoleområdet i Ikast-Brande Kommune.


- vi er nu i mål med den store indledende leverance som fandt sted medio april. 

Den samlede værdi af kontrakten er på den pæne side af de 5 millioner, fordelt på en stor indledende leverance på 700 bærbare computere til skoleområdet, samt en rammeaftale på ”ad hoc” leverancer i op til 1 år inkl. en option på forlængelse i yderligere 1 år. 

Mogens Toft, udbudskonsulent hos Ikast-Brande Kommune fortæller:

”Valget faldt på en bærbar PC fra DELL. Vi har valgt den bedste PC ud fra en vurdering af pris og kvalitet. Lærerne i kommunen får nu den sidste nye teknologi til rådighed og det er vores forhåbning, at det vil understøtte dem i både forberedelse og undervisning."

Salgsdirektør Henrik Bjerrum Nielsen, ED-data, udtaler:

"Vi er naturligvis glade for, at det endnu engang er lykkedes at bide skeer med de store drenge i klassen, når vi som led i et tæt samarbejde med DELL, vinder et EU-udbud som dette. Det beviser at vi har en rolle at spille i markedet, og det giver os mod og appetit på meget mere."

NRGi benytter ED-data som IT-totalleverandør


NRGi er ikke bare et energiselskab, men en koncern bestående af fem divisioner, der tilsammen bidrager med en unik bredde og viden inden for infrastruktur, bygherrerådgivning, installation og produktsalg. Det betyder, at NRGi er i stand til at gøre en reel forskel og aktivt bidrage til realiseringen af de klima- og energipolitiske målsætninger for Danmark

Igennem en årrække har ED-data i rollen som IT-totalleverandør, leveret sparring og HW/SW til NRGi under trygge rammer og vilkår.
 
Et samarbejde baseret på tryghed, relationer og god kundeservice.

IT-driftschef Michael Warrer udtaler:

"ED-data holder hvad de lover. Gode produkter til den rette pris og leveringstid. Det er en fornøjelse at blive modtaget seriøst og professionelt lige godt om det er en ordre på en pc eller et stort server setup."

Kontakt os

Vi er altid behjælpelige med stort som småt!

Ring til os på tlf. 70220150

eller via mail:

salg@ed-data.dk