Nyt domicil på vej!

20-03-2019

Det første spadestik er netop taget til ED-datas nye kontor- og lagerfaciliteter i Skødstrup ved Århus.

 

ED-data er klar til mere!

 

Det første spadestik er netop taget til ED-datas nye kontor- og lagerfaciliteter i Skødstrup ved Århus. Opførelsen af det nye, bæredygtige domicil sætter en tyk streg under de ambitioner som de 3 ejere, sammen med medarbejderne, har for ED-data. For den kraftige vækst, som virksomheden har oplevet de senere år, stopper på ingen måde her.

”Vi skal ikke bare være gode til at levere IT, vi skal også gøre det med respekt for den fremtid som vi alle er en del af”, lyder det kort og godt fra firmaets ledelse.

 

Alt sammen med fokus på at udvikle en attraktiv arbejdsplads for medarbejderne og give kunderne en stærk oplevelse af kundeservice, hvilket ligger dybt i virksomhedens DNA og gennemsyrer virksomhedens kultur. 

 

Når ED-data opfører vores nye domicil, som forventes færdigt i starten af 2020, er der lagt vægt på bæredygtighed i alle aspekter. Det grønne byggeri er udstyret med moderne energiløsninger for at skåne miljøet mest muligt. Der installeres f.eks. solceller på taget og alle lyskilder bliver 100% LED -baserede, så der bruges et minimum af energi. 

 

”Vi rådgiver hver dag mange virksomheder om bæredygtighed og energieffektivitet i de løsninger, som vi tilbyder. Med dette byggeri tager vi vores egen medicin, kan man sige, og vi vil fremover arbejde endnu tættere med kunderne om udvikling af flere klimarigtige tiltag;” fortæller Henrik Bjerrum Nielsen, der er COO i ED-data og fortsætter;

 

”Virksomhedens nye domicil skal være det naturlige udgangspunkt for den fremtidige vækst. Vores arbejdsplads skal udvikles endnu mere til glæde for medarbejderne og være et rart og inspirerende sted atkomme for kunder og leverandører. For os som arbejder hos ED-data, er definitionen på god kundeservice den bedste udgave af os selv – og kunden er os alle sammen, uanset om vi i virkeligheden er kollegaer eller samarbejdspartnere.”

 

Et godt arbejdsmiljø er en stor og vigtig del af ED-datas forretning, hvor kundeservice er i højsædet og alle undervises i at tage ansvar for kundens oplevelse. Her tror vi på, at glade medarbejdere giver glade kunder. På lang sigt vil virksomheden vokse og udvikle flere kompetencer og mere ansvar, og får derfor behov for flere nye dygtige kollegaer.

 

Strategien fremover

Markedet for levering af IT-infrastruktur løsninger og services er under kraftig forandring i disse år, hvor mange netbutikker kun satser på at levere kassen billigst muligt. ”Vi går i en anden retning omend prisen på kassen stadigvæk kan leveres til konkurrencedygtig pris”,fortæller Henrik Bjerrum Nielsen. ”For os handler det om at levere tryghed over for kunden gennem hele leverancen via vores relationer og god kundeservice. Derudover elsker vi sund konkurrence fra vores konkurrenter. Vi er tidligt oppe, skoene er kridtet og skjorterne strøget.” Her peger han på de 3 ejeres fortid i detailbranchen som en vigtig forudsætning for succes i dagligdagen.

 

ED-datas nye domicil vil udover kontorfaciliteter indeholde en stor lagerbygning, som virksomheden vil benytte til konfigurering af kundernes hardware og softwareinstallationer. Faktisk er der også mulighed for indretning af en lille butik, som vil kunne servicere virksomhedens kunder i Aarhus N og på Djursland med det mest nødvendige IT-udstyr inden for kort tid. 

 

På ED-datas hjemmeside klartilmere.ed-data.dk vil man inden for kort tid kunne følge med i byggeriet.

 

Vi håber, at kunne invitere samarbejdspartnere og venner af huset til rejsegilde til sommer på adressen Grenåvej 629C, 8541 Skødstrup. 

 

Historien om ED-data

ED-data er grundlagt i 2002 af firmaets nuværende hovedaktionær og direktør Philip Davidsen, og er i dag totalleverandør af digital IT infrastruktur til en lang række offentlige og private virksomheder. Virksomheden forventes at omsætte for ca. 250 mio. kr. i indeværende regnskab og beskæftiger i dag mere end 40 medarbejdere. 


   Nyt domicil på vej! Tilbage

Kontakt os

Vi er altid behjælpelige med stort som småt!

Ring til os på tlf. 70220150

eller via mail:

salg@ed-data.dk