2017/18 regnskab offentliggjort.

24-09-2018

Se pressemeddelelse hér.

En helt klar strategi viser tydelige resultater

 

ED-data har netop offentliggjort deres seneste regnskab, som tydeligt manifesterer, at strategien i den firdobbelte Gazelle-virksomhed er den helt rigtige. Kundeservice er i fokus og det er en vision, som er dybt inkorporeret i hele virksomhedens DNA.

 

Den jyske IT-virksomhed ED-data har netop offentliggjort seneste regnskab med et bruttoresultat på lige over 22 mio. ED-data er specialister i IT-infrastruktur, men de er også specialister i noget andet. De ved hvordan man sætter fokus på kundeservice, og det er en strategi, der nu viser tydelige resultater.

 

Virksomheden har i det forgangne år foretaget en markant oprustning i antallet af medarbejdere for at sikre, at hver eneste kunde oplever den høje grad af service, som COO Henrik Bjerrum mener, at de har fortjent, når de har valgt ED-data af noget så tillidskrævende som IT-infrastruktur. Investeringen i medarbejdere har indflydelse på regnskabsårets resultat, men Henrik Bjerrum er godt tilfreds:

 

”En stærk organisation, som rummer både stærke kompetencer og viljen til at gøre en forskel, er et direkte led i strategien om at udvise helt unik kundeservice. Målet er glade kunder, leverandører og medarbejdere alle på tværs af organisationen brænder for målet og er bevidste om hvad det kræver”, fortæller han.

 

Medarbejderposten i regnskabet påvirkes af opkvalificering, integrering og uddannelse. Men det er ikke bare en del af en handlingsplan, det er også en nødvendighed for at imødekomme efterspørgslen. I ED-data oplever man en enorm dynamik og fremdrift i løsnings- og serviceafdelingen med positiv vækst i alle forretningsområder. Noget, der skyldes et tæt, unikt og innovativt samspil mellem kunder, leverandører og kollegaer.

 

”Vi har i regnskabsåret øget andelen af kunder i selskabets målgruppe med 20%. Væksten er skabt organisk, og med fastholdelse af margin vidner det om et særdeles stærkt produkt”, fastslår Henrik Bjerrum og afslører et budgetteret vækstmål på 20% og et stærkt resultat for næste regnskabsår 2018/19.

 

Nyt domicil understreger store forventninger til fremtiden

IT-virksomheden som er beliggende et stykke udenfor Århus, har sat alle sejl ind på at give medarbejderne alle muligheder for succes og ledelsens opbakning til at nå deres mål. Vi er en moderne virksomhed, som arbejder for at skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne selv finder hen.

 

Og mange dygtige kollegaer i branchen har fundet ud af, at ED-data har den professionelle ramme, som giver alle mulighed for succes med hjælp fra et stærkt bagland. I slutningen af 2019 regner virksomheden således med at slå dørene op til ED-datas nye hovedkontor, som skal være fremtidens IT-hus for kunder, leverandører og medarbejdere.


   2017/18 regnskab offentliggjort. Tilbage

Kontakt os

Vi er altid behjælpelige med stort som småt!

Ring til os på tlf. 70220150

eller via mail:

salg@ed-data.dk